The wishlist name can't be left blank

Bijzondere pagina's

 

 

Bekijk dit voorjaar weer live de kerkuilen. 
Als er weer jonge in de kist zitten zullen we dit laten weten via deze link.

De inlogcode is:  kerkuil
wachtwoord:       texel

www.kerkuiltexel.nl

 

 

 


 

 

U treft op het prachtige waddeneiland Texel een Tuincentrum & Vogelbush met een keur aan tropische siervogels en roofvogels. 

Te midden van exotische planten en de mooiste vrij vliegende vogels waant u zich in een andere wereld. Langs smalle paden en bruggen wordt de bezoeker door de tuin geleid. De vaak luidruchtige tropische vogels laten zich doorgaans makkelijk ontdekken, vooral wanneer zij vanuit de imponerende vegetatie plotseling uw pad kruisen. Diverse zitjes en doorkijkjes nodigen uit om de paradijselijke rust en harmonie van de tuin te ervaren.
www.eurekatexel.nl

 

 


 

new_banner_710

Protecting parrots with your help...
Nearly one-third of all parrot species are threatened in the wild. And millions of pet parrots share our lives and homes. As a leader in parrot conservation and welfare, the World Parrot Trust works with parrot enthusiasts, researchers, local communities and government leaders to encourage effective solutions that protect parrots. Your continued support is vital to making a difference.. 
http://www.parrots.org/

 

 


 

 

logo_1160

De Speciaalclub van Insecten- en Vruchtenetende Vogels is opgericht op 24 april 1971 en wil de houders en fokkers van zachtvoer etende vogels binnen de Bond verenigen. Tot de doelgroep van de speciaalclub behoren alle vogels, welke als hoofdvoedsel fruit, nectar en/of insecten gebruiken. 
www.vogelspeciaalclub.nl

 

 


Cultuur vogels

De Cultuurvogelclub is een speciaalclub voor kwekers van Europese cultuurvogels. We zijn een jonge enthousiaste club opgericht in de zomer van 2005. Die zijn kracht zoekt in de informele sfeer en de persoonlijke kontakten. De doelstelling is activiteiten, zoals lezingen, technische dagen e.d. te organiseren,
met als hoogtepunt de jaarlijks te houden vogelshow. De Cultuurvogelclub brengt via onze gezamenlijke hobby mensen tot elkaar. Via deze website kunt u meer te weten komen over onze club en hebt u de mogelijkheid om interactief met uw hobby bezig te zijn.
http://www.cultuurvogelspeciaalclub.nl/

 

 


 

 

Een mooie site met veel informatie over de putter of distelvink. Zeer de moeite waard.
http://www.distelvinken.nl/