The wishlist name can't be left blank

Aves Handopfok

200 g
Artikelomschrijving
Aves Handopfok is een compleet voer voor alle jonge zaad-, vruchten- en insectenetende vogels. Ook geschikt om met de voederspuit aan zieke of zwakke vogels te verstrekken. Wateroplosbaar. Uniek, omdat het met een kropnaald is te geven. Indien gewenst natuurlijk ook met een lepeltje.

Aves Handopfok bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en spoorelementen.
Instructies
Gebruiksaanwijzing:
Gebruik 6 gram (1 maatschepje) Aves Handopfokvoer en 6 ml. lauw water. Voeg warm water toe aan het poeder en meng het tot een oplossing. Nestjongen voeren met voederspuit en knopnaald (schoon en gesteriliseerd). Voer de vogels in de snavel en niet in de krop. Op het tijdstip van voederen moet de krop leeg zijn. Voorkom overvoeren en controleer of er mest wordt geproduceerd. Een schoon nest en de juiste temperatuur zijn essentieel. Weeg de vogels dagelijks, op hetzelfde tijdstip vóór het voeren. Noteer de gewichten. Na verloop van tijd overgaan op gebruik van een lepeltje met omgebogen randen. Voeg een kleine hoeveelheid ontdopt gebroken (in mixer en doppen wegblazen) geweekt kiemzaad aan het voer toe en vermeerder deze hoeveelheid langzamerhand. Maak voor elke voerbeurt een verse portie voer. Na het uitvliegen kunnen de jongen het handvoeren weigeren. Controleer vanaf dat moment of de jongen zelf gaan eten (voor het slapen kan handvoeding worden geprobeerd) en of ze op gewicht blijven.
Eigenschappen
Eigenschappen
Artikelnummer 18733
Analytische bestanddelen Ruw eiwit 19%, Ruw vet 6,2%, Ruwe celstof 0,45%, Ruwe as 3,1%, Calcium 0,91%, Fosfor 0,26%, Natrium 0,14%, Magnesium 0,059%, Kalium 0,27%, Zwavel 0,004%.
Toevoegingen Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine A 9370 IE, Vitamine B1 2,5 mg, Vitamine B2 4,8 mg, Vitamine B6 3,1 mg, Foliumzuur 0,64 mg, Vitamine B12 12 µg, Vitamine C 62 mg, Vitamine D3 200 IE, Vitamine E 12 IE, Biotine 94 µg, Vitamine K3 1,2 mg, Choline
Inhoud 200 g
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aves Handopfok
Uw waardering